Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Ρέθυμνο: Καφετέρια είχε γίνει .. καζίνο!

Κατασχέθηκαν (2) Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, παιγνιομηχάνημα και το χρηματικό ποσό των 515 ευρώ


Συνελήφθησαν, σήμερα (02.11.2013) μετά τα μεσάνυχτα, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, τρεις ημεδαποί, για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «Καφετέρια» από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία, δύο (2) Ηλεκτρονικών Υπολογιστών οι οποίοι ήταν σε κατάσταση αναμονής, πρόσφοροι σε πελάτες και θαμώνες του καταστήματος, για την διεξαγωγή των τυχερών και απαγορευμένων παιγνίων «ΤΡΙΛΙΖΑ» και «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ», χωρίς την προβλεπόμενη άδεια κατάλληλης πιστοποίησης παιγνίων, από την Επιτροπή Εποπτείας Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), και ενός παιγνιομηχανήματος με ενσωματωμένο κερματοδέκτη.

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το παιγνιομηχάνημα κατασχέθηκαν μαζί με το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων δέκα πέντε (515) ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια τυχερών παιγνίων.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα (02.11.2013), στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.


crete2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...