Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Ξέχασαν» να κόψουν αποδείξεις και βρέθηκαν με χειροπέδες!

Συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δύο Έλληνες, ιδιοκτήτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο, για φορολογικές παραβάσεις


Οι δύο άνδρες, 53 και 46 ετών, συνιδιοκτήτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο Κρήτης, με αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή γευμάτων, ποτών και τη μίσθωση ομπρελών - καθισμάτων, μπήκαν στο μικροσκόπιο των ελέγχων, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχαν κατασχεθεί 77 χειρόγραφα δελτία.

Από τον περαιτέρω φορολογικό έλεγχο και τη διασταύρωση στοιχείων, προέκυψε ότι δεν είχαν εκδοθεί 52 αποδείξεις λιανικών συναλλαγών, που αφορούσαν αρχικές ή συμπληρωματικές παραγγελίες, καθώς και μίσθωση ομπρελών και καθισμάτων, συνολικής αξίας 330 €.

Επιπλέον, από τον έλεγχο προέκυψαν και διοικητικές παραβάσεις που αφορούν στη μη επίδειξη φορολογικών στοιχείων και φορολογικών ταμειακών μηχανισμών της επιχείρησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους. Παράλληλα, θα ενημερωθεί και η αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...