Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Θύμα απάτης η μητέρα του ήρωα Ηλία Τούλη

Της απέσπασε χρηματικό ποσό προκειμένου όπως είπε να φτιαχτεί μνημείο για τον γιο της.Της απέσπασε χρηματικό ποσό προκειμένου όπως είπε να φτιαχτεί μνημείο για τον γιο της.

Θύμα απάτης έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης η μητέρα του Ηλία Τούλη στο χωριό Μάραθος του Ηρακλείου, ήρωα που έχασε τη ζωή του στα τραγικά γεγονότα της Κύπρου το καλοκαίρι του 1974 όταν συνετρίβη το αεροσκάφος Νοράτλας στο οποίο επέβαινε μαζί με τους υπόλοιπους καταδρομείς της Α' Μοίρας Καταδρομών.  Όπως κατήγγειλε στην εκπομπή Δεύτερη Ματιά της τηλεόρασης Creta και τον Γιώργο Λαμπράκη ο αδελφός της μητέρας του Ηλία Τούλη, ένας άγνωστος άνδρας της ζήτησε 1.150 ευρώ προκειμένου, όπως είπε, να φτιαχτεί μνημείο για εκείνους που έχασαν τη ζωή τους από την πτώση του αεροσκάφους.

Μόλις η γυναίκα έδωσε το χρηματικό ποσό εκείνος εξαφανίστηκε. Μάλιστα, για να πείσει την γυναίκα και να του δώσει τα χρήματα, ισχυρίστηκε ότι είναι πρόεδρος των Αγιογράφων στη Λεμεσό. Φρόντισε επίσης να αφήσει ένα αριθμό τηλεφώνου για να είναι σε επικοινωνία, όμως αυτός ο αριθμός δεν υπάρχει, όπως υποστηρίζει η οικογένεια.

Το περιστατικό έρχεται να θυμίσει στους πολίτες ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κι ότι δεν θα πρέπει να πείθονται εύκολα από αγνώστους που τους ζητούν χρήματα για διάφορους λόγους.


prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...