Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Συλλήψεις για κατοχή παράνομων προϊόντων καπνού στα Χανιά

Εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες, στον επιβατηγό λιμένα Σούδας, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, ένα δέμα που περιείχε τέσσερις (04) πλαστικές συσκευασίες με καπνό μεικτού βάρους 4.200 γρ. και το οποίο τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αναμένοντας τον παραλήπτη. Στη συνέχεια προσήλθε στο πλοίο για παραλαβή του δέματος 30χρονος, ο οποίος και συνελήφθη.

Επίσης, εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες, στον επιβατηγό λιμένα Σούδας, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, ένα δέμα που περιείχε άγνωστη ποσότητα τσιγάρων, το οποίο τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ αναμένοντας τον παραλήπτη. Στη συνέχεια προσήλθε προς παραλαβή του δέματος 45χρονη, η οποία και συνελήφθη.

Από την καταμέτρηση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι το δέμα περιείχε  πέντε (5) χάρτινες συσκευασίες, καθεμία από τις οποίες περιείχε δέκα (10) πακέτα των είκοσι (20) τεμαχίων.

Από τη Λιμενική Αρχή Σούδας, που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα καπνού, καθώς και τα πακέτα τσιγάρων, καθόσον δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...