Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ρέθυμνο: Τελικά συνελήφθη η απατεώνισσα με τα κινητά

Για μια ακόμη φορά συνελήφθη  η 22χρονη απατεώνισσα από το Ρέθυμνο που εδώ και ένα χρόνο έχει εξαπατήσει γύρω στα 30 άτομα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με ηλεκτρονικές αγγελίες για την πώληση κινητών από το απόθεμα καταστήματος που δήθεν διατηρούσε και έβαζε «λουκέτο»!


Αυτή τη φορά, έκανε το σφάλμα να εξαπατήσει μια συμπολίτισσά της, η οποία κατέβαλε 150 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό της ως προκαταβολή για την αγορά ενός κινητού, την αγγελία πώλησης του οποίου είχε δει σε έγκυρη ιστοσελίδα μικρών αγγελιών, αλλά βέβαια δεν το παρέλαβε ποτέ. Έτσι, κατέφυγε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και οι αστυνομικοί, που είχαν πολλά… ράμματα για τη γούνα της 23χρονης, την εντόπισαν και την συνέλαβαν.

Μάλιστα, είχε ανοίξει τον τραπεζικό λογαριασμό με τα πραγματικά της στοιχεία κι έτσι η απάτη αποδείχθηκε εύκολα. Μόλις πριν από μια εβδομάδα, σε βάρος της νεαρής απατεώνισσας είχε κατατεθεί άλλη μια μήνυση από έναν 48χρονο στην Έδεσσα που «τσίμπησε» το δόλωμα στις 30 Οκτωβρίου και κατέθεσε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό της, χωρίς ωστόσο να παραλάβει το κινητό.

Η… αμετανόητη νεαρή έχει αποσπάσει περισσότερα από 4.180 ευρώ από τον Οκτώβριο του 2012 με αγγελίες τις οποίες «ανέβαζε» σε ιστοσελίδα του διαδικτύου. Παρά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις, όμως, συνεχίζει απτόητη τη δράση της. Η προηγούμενη φορά που είχε συλληφθεί ήταν στις 5 Αυγούστου και πριν από αυτήν στις 18 Ιουλίου, ενώ δικογραφίες σε βάρος της έχουν σχηματιστεί από τη μια άκρη της χώρας ως την άλλη και οι έρευνες για τη δράση της συνεχίζονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...