Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Μόλις άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου... χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο και έπεσε λιπόθυμη!

Πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίστηκαν το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, με αφορμή τη δίκη στο Αυτόφωρο της 50χρονης γυναίκας από την Αλβανία, η οποία το πρωί της Δευτέρας είχε επιτεθεί σε υπάλληλο του Ειρηνοδικείου

Η γυναίκα, που είχε πιάσει από τα μαλλιά και είχε χαστουκίσει την υπάλληλο και σήμερα, εμφανίστηκε εριστική και επιθετική καθ'όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας,
αφού επιτέθηκε φραστικά, όχι μόνο στο θύμα αλλά και στην έδρα!

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, στο άκουσμα της καταδίκης της, σε 15 μήνες φυλάκιση, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, τα πράγματα "ξέφυγαν" από κάθε έλεγχο!

Την ώρα που οδηγούνταν στο αρμόδιο γραφείο για να υποβάλλει έφεση, επιτέθηκε εκ νέου στην υπάλληλο του Ειρηνοδικείου αλλά και σε όποιον άλλο έβρισκε μπροστά της ενώ όταν προσπαθούσαν οι παρευρισκόμενοι να την ηρεμήσουν, εκείνη χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο και έπεσε κάτω λιπόθυμη!

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ το αίμα έτρεχε στο πρόσωπο της...

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, η 50χρονη από την Αλβανία δεν διέθετε ούτε τα 3 ευρώ που απαιτούνταν και αρνήθηκε να εφεσιβάλλει την απόφαση.

Με δεδομένο ότι η ποινή της μπορεί να εξαγοραστεί με συνολικό ποσό 4.500 ευρώ, μάλλον θα οδηγηθεί στις φυλακές της Νεάπολης...

"Κάνετε δολοφονία - Δεν είμαι εγκληματίας"

Καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης της στο Αυτόφωρο, η γυναίκα διέκοπτε συνεχώς για να εκφράσει την αντίδραση της για το γεγονός ότι δικαζόταν.

Με φράσεις όπως "είσαι ψεύτρα", "αυτό που κάνετε είναι δολοφονία" , "δεν είμαι εγκληματίας" , "έχω δύο παιδιά, είμαστε 4 χρόνια στο δρόμο" απευθυνόταν είτε στη μηνύτρια, είτε στην πρόεδρο του δικαστηρίου και την εισαγγελέα.

Η υπάλληλος του Ειρηνοδικείου περιέγραψε τις τρομακτικές ώρες που έζησε το πρωί της Δευτέρας, όπου μεταξύ άλλων χρειάστηκε, όπως τόνισε, να κρυφτεί μέσα στο γραφείο των Ειρηνοδικών για να γλιτώσει από την  50χρονη.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Σχετικά με την υπόθεση που αποτέλεσε την αιτία να γίνουν όλα αυτά, σύμφωνα με την κατάθεση της υπαλλήλου, είναι μια εργατική διαφορά της 50χρονης και του συζύγου της με Ξενοδόχο στην περιοχή της Χερσονήσου, η οποία ωστόσο δεν έχει εκδικαστεί ακόμα, γιατί το ζευγάρι δεν προχωρά στην επίδοση της αγωγής με δικαστικό επιμελητή προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.

Σύμφωνα με την υπάλληλο, έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να το εξηγήσουν στην 50χρονη, η οποία όμως, για δικούς της λόγους εξακολουθεί να πιστεύει ότι το δικαστήριο έχει γίνει και της κρύβουν την απόφαση.

Και η ίδια η Αλβανή όμως, κατά την απολογία της εξακολούθησε να υποστηρίζει ότι "της κρύβουν την απόφαση", υποστήριξε ότι η στάση της υπαλλήλου την έκανε έξαλλη και ότι είναι 20χρόνια στην Κρήτη και δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Επέμεινε, ότι δεν έκανε κανένα έγκλημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...