Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Ο νεαρός δεν έπειθε με τίποτα για ιδιοκτήτης του παρκαρισμένου αυτοκινήτου...

Έναν 20χρονο Ηρακλειώτη που μπήκε μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, συνέλαβαν χθες (28-11-2013) οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Ήταν 03.00 τα ξημερώματα όταν ο 20χρονος μπήκε στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο προκειμένου να το κλέψει.


Την ώρα όμως που ήταν μέσα στο αμάξι από το σημείο πέρασε το κλιμάκιο της Αστυνομίας που περιπολούσε εντός των τειχών της πόλης. Ο νεαρός προσπάθησε να το παίξει ήρεμος. Κάθισε στην θέση του οδηγού, αλλά οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και κατάλαβαν αμέσως ότι έχουν να κάνουν με κλέφτη.


Σύμφωνα με το prismanews.gr, τον τελευταίο μήνα έχουν δημιουργηθεί δύο εποχούμενα κλιμάκια από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου. Το ένα κινείται εντός των τειχών του Ηρακλείου και το άλλο εκτός. Τα κλιμάκια αποτελούνται από δύο αστυνομικούς που κάνουν περιπολία κατά τη διάρκεια της νύχτας και καταγράφουν κάθε ύποπτη κίνηση.

Ειδικά στο κέντρο της πόλης, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά αφού έχουν συλλάβει αρκετούς. Πρόκειται για περιπτώσεις μικροεγκληματικότητας που όμως προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στους πολίτες και είναι αυτό ακριβώς που θέλει να προλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση με τη δημιουργία αυτού του κλιμακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...