Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Επέστρεψαν οι «Ροζ Πάνθηρες» στο Ρέθυμνο;

Τα ασύλληπτα μέλη της σπείρας που για 14 μήνες είχε ρημάξει τα κοσμηματοπωλεία της Κρήτης και τα νησιά της Δωδεκανήσου,  «βλέπουν» οι αστυνομικοί πίσω από τη διάρρηξη του κοσμηματοπωλείου 56χρονης

Ασύλληπτα μέλη της σπείρας «Ροζ Πάνθηρες» που δρούσαν επί 14 μήνες στην Κρήτη και τα νησιά της Δωδεκανήσου, «βλέπουν» οι αστυνομικοί πίσω από τη διάρρηξη του κοσμηματοπωλείου μιας 56χρονης στην πόλη του Ρεθύμνου.


Το κλιμάκιο της διεθνούς συμμορίας, αρχηγικά στελέχη της οποίας φέρονται ένας 60χρονος Σέρβος και ένας 61χρονος Κροάτης που αναζητούνται μέσω της Interpol, έχει βάλει στο μάτι τα κοσμηματοπωλεία σε τουριστικές περιοχές της χώρας.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, οι  άγνωστοι δράστες παραβίασαν το προστατευτικό ρολό ασφαλείας στην είσοδο του κοσμηματοπωλείου, έσπασαν τη βιτρίνα και άρπαξαν διάφορα κοσμήματα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας από τις προσθήκες του καταστήματος. Οι δράστες διέφυγαν χωρίς να αφήσουν ίχνη οι οι άνδρες της Ασφαλείας Ρεθύμνου προσπαθούν να βρουν βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος της περιοχής, μήπως και τους έχουν καταγράψει.

Τον περασμένο Ιούνιο είχαν συλληφθεί ένας 45χρονος και ένας 37χρονος από τη Σερβία, οι οποίοι επιχειρούσαν να περάσουν τα σύνορα με προορισμό τη χώρα τους και αποδείχθηκε ότι ανήκαν στους «Ροζ Πάνθηρες» και συμμετείχαν σε οκτώ μεγάλες διαρρήξεις με λεία κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ  στον Πηγιανό Κάμπο και τη Σκαλέτα Ρεθύμνου, το Μάλεμε και το Γεράνι Πλατανιά Χανίων, τον Λιμένα Χερσονήσου, τον Άγιο Νικόλαο και την Ελούντα Λασιθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...