Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Σεξουαλική παρενόχληση κατήγγειλε γυναίκα επιχειρηματίας του Ηρακλείου

Μια απίστευτη περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης σε γυναίκα, γνωστή επιχειρηματία του Ηρακλείου, φέρνει στη δημοσιότητα το cretalive.gr.

Σύμφωνα με το τοπικό site της Κρήτης, η επιχειρηματίας κατήγγειλε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από έξι άνδρες, την ώρα που κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή του Τομπρούκ, το απόγευμα του Σαββάτου. Οι καταγγελθένες μάλιστα ήταν μέλη ξένης αντιπροσωπείας που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο από δημόσιο φορέα, όπως προκύπτει από τις κρατικές πινακίδες των οχημάτων με τα οποία μετέβησαν στην περιοχή του Τομπρούκ. Τα στοιχεία των πορτοκαλί πινακίδων πρόλαβε να γράψει στο κινητό της τηλέφωνο η καταγγέλουσα, η οποία και προχώρησε στην υποβολή μηνύσεων.

Η επιχειρηματίας, σοκαρισμένη αλλά και οργισμένη από τα όσα συνέβησαν, μίλησε στο cretalive, περιγράφοντας καρέ-καρέ τα όσα έζησε και τα οποία αναφέρει λεπτομερώς στην κατάθεση που έδωσε το βράδυ του Σαββάτου στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Στην παραλία του Τομπρούκ έφθασε γύρω στις πέντε το απόγευμα για να κολυμπήσει, όπως κάνει εδώ και χρόνια. Μπήκε στη θάλασσα και λίγο αργότερα αντιλήφθηκε την παρουσία έξι ανδρών, οι οποίοι της φάνηκαν ξένοι. Ο ένας βούτηξε στην θάλασσα και κινήθηκε προς το μέρος της. Όσο την πλησίαζε, άρχισε να της λέει διάφορα υπονοούμενα στα αγγλικά. «Ήταν προφανές ότι δεν ήταν η μητρική του γλώσσα» ανέφερε στο cretalive, τονίζοντας ότι προσπάθησε να τον αποφύγει, φωνάζοντάς του να την αφήσει ήσυχη. Όμως εκείνος συνέχισε να την ακολουθεί και να την παρενοχλεί.

Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι είχε απομακρυνθεί αρκετά, γεγονός που την πανικόβαλε. Τότε πήρε την απόφαση να βγει το γρηγορότερο στην ακτή. Όπως είπε, άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και έτρεξε προς το χώρο του πάρκινγκ καθώς είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο στο όχημα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...