Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ρέθυμνο: «Ξαναχτύπησε» η 23χρονη απατεώνισσα


Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, 23χρονη ημεδαπή, για απάτη. 



Πιο συγκεκριμένα... στις 11 Νοεμβρίου μέσω σχετικής αγγελίας την οποία είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο, είχε προς πώληση κινητό τηλέφωνο, το οποίο αγόρασε 22χρονη ημεδαπή και κατέθεσε το χρηματικό ποσό των εκατό πενήντα (150) ευρώ, στον λογαριασμό της 23χρονης, ως αντίτιμο για την αγορά του κινητού τηλεφώνου, το οποίο ουδέποτε παρέλαβε.


Θυμίζουμε ότι 23χρονη συνελήφθη τον Ιούλιο στο Ρέθυμνο καθώς εξακριβώθηκαν 26 περιπτώσεις απάτης με θύματα στην Κρήτη αλλά σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ειδικότερα, η νεαρή κοπέλα από τον μήνα Οκτώβριο του έτους 2012 έως και 17.07.2013, αναρτώντας σχετικές αγγελίες σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, για πώληση κινητών τηλεφώνων, τα οποία στη πραγματικότητα δεν υπήρχαν (υποστηρίζοντας ότι προέρχονταν από απόθεμα καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, που διατηρούσε στο παρελθόν), εξαπατούσε τους υποψήφιους αγοραστές, με αποτέλεσμα να προβαίνουν στην καταβολή χρηματικών ποσών, μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Στη συνέχεια και αφού της κατέβαλλαν, το εν λόγω χρηματικό ποσό, διέκοπτε κάθε επικοινωνία μαζί τους.

Μετά και την νέα της απάτη, θα οδηγηθεί για ακόμη μια φορά στον εισαγγελέα.
goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...