Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Μαμά θα πεθάνω»-Τα συγκλονιστικά λόγια ενός φοιτητή στην Κρήτη λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη η απόπειρα αυτοκτονίας ενός φοιτητή, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.


Ο απελπισμένος νεαρός λίγο πριν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη μητέρα του, η οποία ζει στη Μάνη και της είπε: «Μαμά θα πεθάνω».


Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, η μητέρα του φοιτητή σοκαρισμένη από το τηλεφώνημα ειδοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, αναφέροντας ότι ο γιος της βρίσκεται σε απελπισία και της δήλωσε ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αμέσως σήμανε «συναγερμός» στις Αρχές, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες στα μέρη όπου συνήθιζε ο φοιτητής να συχνάζει, αλλά και στο σπίτι του.

Στις 4 περίπου τα ξημερώματα, εντοπίστηκε να κείτεται ημίγυμνος σε παγκάκι, στο Λιμάνι της πόλης.

Από το σημείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο όπου και παραμένει νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου.

Οπως προέκυψε ο νεαρός, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων τα οποία κατείχε νόμιμα αφού σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έχοντας αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και άλλες φορές στο παρελθόν.

Το τηλεφώνημα της μητέρας του και η άμεση ανταπόκριση της ΕΛ.ΑΣ ήταν σωτήρια για τον φοιτητή, ο οποίος δεν υπέστη σωματική βλάβη αλλά χρειάζεται ειδική φροντίδα για την ψυχική του υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...