Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Χερσόνησος : Έφοδος σε χαρτοπαικτική λέσχη

Ο 42χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος που επέτρεπε το τυχερό και απαγορευμένο παιχνίδι «Texas hold’em» συνελήφθη μαζί με άλλους έξι Έλληνες ηλικίας από 23 ως 45 χρόνων και έναν 30χρονο Γεωργιανό

Με τα τραπουλόχαρτα στα χέρια έπιασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων επτά χαρτοπαίκτες που το είχαν στρώσει» στην παραλλαγή του πόκερ «Texas hold’em» σε μια καφετέρια σε χωριό του Δήμου Χερσονήσου.

Ο 42χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος που επέτρεπε το τυχερό και απαγορευμένο παιχνίδι και τροφοδοτούσε τους παίκτες με χαρτοπαιχτικές μάρκες διαφόρων χρωματισμών που αντιστοιχούσαν σε διάφορα ποσά, συνελήφθη μαζί με τους έξι Έλληνες ηλικίας από 23 ως 45 χρόνων και έναν 30χρονο Γεωργιανό.

Στο τραπέζι με την πράσινη τσόχα κατασχέθηκαν δυο τράπουλες, 1.035 μάρκες, το ποσό των 785 ευρώ, καθώς και ιδιόχειρες σημειώσεις με τα χρηματικά ποσά που κατέβαλαν οι παίκτες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...