Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έπαθε εγκεφαλικό μετά από καυγά

Απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας στο βαθμό του αστυνομικού διευθυντή δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εξαιτίας εγκεφαλικού που υπέστη μετά από φασαρία στο κέντρο του Ηρακλείου με νεαρό άνδρα. 


Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην πίσω πλευρά των δικαστηρίων, επί της πλατείας Δασκαλογιάννη.


Ο 48χρονος, ο οποίος κατάγεται από χωριό του Ηρακλείου και υπηρετεί στη δυτική Κρήτη, αντιμετωπίζει σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές διάφορα προβλήματα υγείας. Προχθές το μεσημέρι συναντήθηκε τυχαία με τον 26χρονο Ηρακλειώτη- τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ως πρώην τοξικομανή- και ενώ είναι άγνωστο τι προηγήθηκε μεταξύ τους ξεκίνησε μία ομηρική φασαρία ανάμεσα στους δύο. Στο σημείο έσπευσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
που όμως αποχώρησε καθώς κανένας από τους δύο δε θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Λίγα λεπτά μετά όμως ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ ένιωσε αδιαθεσία κι έχασε τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς των ΤΕΠ, διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριάς μορφής εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με αστυνομικούς πάντως, για την εξέλιξη αυτή σχετικά με την υγεία του 48χρονου δεν ευθύνεται ο 26χρονος, καθώς η υγεία του φαίνεται να ήταν ήδη επιβαρυμένη.

Ο νεαρός Ηρακλειώτης μεταφέρθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος τον άφησε ελεύθερο μέχρις ότου ολοκληρωθεί η προανάκριση που διενεργείται από το Β' αστυνομικό τμήμα.
Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...