Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Κρήτη: Απέδρασε ο ψάλτης που πυροβόλησε σκύλο!

Κατάφερε να... αποδράσει μέσα από τα χέρια τριών αστυνομικών!


Πρωτοφανείς διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με έναν 73χρονο  ιεροψάλτη που πυροβόλησε εν ψυχρώ  το σκυλί του έξω από σχολείο  στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, μπροστά στα  μάτια των εμβρόντητων μαθητών! Ο δράστης συνελήφθη, αλλά κατάφερε να... αποδράσει μέσα από τα χέρια τριών αστυνομικών οι οποίοι παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη για ελευθέρωση κρατουμένου!

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά την  καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα  ότι άδειασε το κυνηγετικό του όπλο στο άτυχο σκυλί πυροβολώντας το ξανά και ξανά. Όταν οδηγήθηκε στο τμήμα, ο «άνθρωπος της εκκλησίας' δεν είχε μαζί του την καραμπίνα και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον πάνε στο σπίτι του όπου την είχε κρύψει για τους την παραδώσει.

Όταν έφτασαν στο  σπίτι, οι τρεις αστυνομικοί έμειναν  απ' έξω και ο κρατούμενος μπήκε  για να φέρει το όπλο. Όμως, όσο  και αν περίμεναν, δεν εμφανιζόταν! Έτσι, αποφάσισαν να μπουν μέσα και  τότε διαπίστωσαν ότι το είχε... σκάσει από την πίσω πόρτα! Αμέσως σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που αναζητούν τον 73χρονο στην ευρύτερη περιοχή, ενώ οι τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που τους άσκησε δίωξη και τους άφησαν ελεύθερους να συμμετάσχουν στις αναζητήσεις του ηλικιωμένου φυγά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...