Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Ρέθυμνο: Ανατίναξαν το τζιπ πασίγνωστου DJ - Τρόμος σε κεντρικό ξενοδοχείο!

Ο DJ είχε δεχθεί απειλές πριν από δύο χρόνια - Διαβάστε τι λέει ο ίδιος και ποιες είναι οι εκτιμήσεις της αστυνομίας για την επίθεση...


Ένα "χτύπημα" με μήνυμα εκτιμούν οι αρχές ότι είναι η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, νωρίς το πρωί, σε αυτοκίνητο 44χρονου, πασίγνωστου DJ, που εργάζεται σε νυχτερινό μαγαζί στο Ρέθυμνο.

O 44χρονος DJ εργάζεται δύο φορές την εβδομάδα σε δύο μπαρ του ίδιου ιδιοκτήτη στο Ρέθυμνο, ενώ για τις ανάγκες της δουλειάς του, μεταβαίνει στο Ρέθυμνο με το αυτοκίνητό του, κάνει το πρόγραμμά του, κατόπιν κοιμάται σε ξενοδοχείο και το πρωί επιστρέφει στο Ηράκλειο.


Έτσι έγινε και χθες (28-11-2013), όταν ο DJ πάρκαρε το τζιπ του έξω από το ξενοδοχείο. Στις 06.10 σημειώθηκε η έκρηξη, που προκάλεσε μικρές ζημιές στο αυτοκίνητο, ενώ φθορές προκλήθηκαν και σε διπλανό σταθμευμένο όχημα αλλά και σε τζαμαρίες.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές, που αναζητούν τους δράστες. Σημείο κλειδί αποτελεί το γεγονός ότι ο dj, που εργάζεται εδώ και 8 χρόνια στο Ρέθυμνο, είχε δεχτεί απειλές και πριν από δύο χρόνια.

Η πλευρά του 44χρονου φαίνεται πως αποδίδει τις απειλές στην καλή πορεία των δύο μπαρ στα οποία εργάζεται, ενώ τα άλλα νυχτερινά μαγαζιά δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...