Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Χανιά: Στον γάμο της κόρης της, άλλοι... έκαναν γιορτή - Η διάθεση της πεθεράς χάλασε απότομα!

Το γαμήλιο γλέντι βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη στην Σούδα - Τότε κανείς δεν έβαζε στο μυαλό του, τα όσα θα ακολουθούσαν...


Γαμήλιο... δώρο από τα λίγα για να θυμάται, έκαναν διαρρήκτες σε μια γυναίκα που πάντρευε το παιδί της, στην περιοχή της Σούδας στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, oι κλέφτες φαίνεται ότι ήξεραν πού στόχευαν. Δεν ήταν τυχαίο ότι επέλεξαν να εισβάλουν στο σπίτι της γυναίκας την ημέρα που πάντρευε την κόρη της, γεγονός που τους άφηνε ελεύθερο πεδίο δράσης.


Οι διαρρήκτες είχαν παραβιάσει ελαφρά το παράθυρο της κουζίνας από το οποίο μπήκαν στο σπίτι. Κανείς δεν τους πήρε μυρωδιά από τη γειτονιά, αφού οι περισσότεροι ήταν καλεσμένοι στο γάμο. Αμέσως κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο της γυναίκας και αφού έψαξαν στη συρταριέρα βρήκαν και άρπαξαν χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Αυτό που προκάλεσε έκπληξη στη γυναίκα όταν γύρισε στο σπίτι της αργά μετά το γαμήλιο γλέντι, ήταν ότι εκτός από τα χρυσαφικά οι κλέφτες είχαν αρπάξει και δυο μαξιλαροθήκες! Όπως είπε στο flashnews.gr η παθούσα, πιθανότατα τις χρησιμοποίησαν για να κρύψουν και να κουβαλήσουν τα κοσμήματα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Οι δράστες ήταν οργανωμένοι και πέρα από τη σωστή επιλογή της ημέρας για να "χτυπήσουν", φρόντισαν να μην αφήσουν κανένα ίχνος ή δακτυλικό αποτύπωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...