Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Το όπλο «έδειξε» διπλή απόπειρα δολοφονίας

Ενώπιον της Δικαιοσύνης βρίσκεται πλέον ο φερόμενος ως δράστης της διπλής απόπειρας δολοφονίας σε βάρος ζευγαριού σε χωριό της Μεσαράς, τον Σεπτέμβριο του 2012. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση που είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση καθώς δεν υπήρξαν νεκροί από θαύμα. Πρόκειται για έναν 33χρονο από τις Μοίρες, ο οποίος αρνείται κάθε σχέση με την δολοφονική απόπειρα.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν από μερικούς μήνες όταν ο 33χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης να κυκλοφορεί μεταξύ άλλων με ένα καλάσνικοφ. Το όπλο κατασχέθηκε και εστάλη στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών οπότε και προέκυψε ότι είχε χρησιμοποιηθεί στην απόπειρα κατά του ζευγαριού.


Ο 33χρονος απολογήθηκε σήμερα  ενώπιον της ανακρίτριας και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος φέρεται να ήταν αποκαλυπτικός ως προς τον πραγματικό κάτοχο του  καλάσνικοφ, επιμένοντας ότι δεν έχει σχέση με την δολοφονική απόπειρα. Εξάλλου, όπως υποστήριξε, είχε καλές σχέσεις με το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Η διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας είχε σημειωθεί στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί από το Καμηλάρι προς το Τυμπάκι. Ο 54χρονος παθόντας και η σύζυγος του είχαν μόλις κλείσει την ταβέρνα που διατηρούν και επέστρεφαν στο σπίτι τους όταν «γάζωσαν» το αυτοκίνητο τους. Οι σφαίρες διαπέρασαν ακόμα και την καμπίνα του οχήματος και ήταν θαύμα ότι βγήκαν ζωντανοί, αλλά σε κατάσταση σοκ.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...