Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Πανικός τη νύχτα από φωτιές σε γειτονιές του Ηρακλείου


Τέσσερα περιστατικά πυρκαγιών κλήθηκε να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της νύχτας η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Ηράκλειο εκ των οποίων οι δύο προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση ως προς τον χρόνο εκδήλωσης καθώς υπήρξε διαφορά μόλις 20 λεπτών.


Πιο συγκεκριμένα ο πρώτος συναγερμός για φωτιά σε κάδο σήμανε στις 01.30 τα ξημερώματα στην οδό Θερίσσου με την ΠΥ να επεμβαίνει άμεσα και να σβήνει τη πυρκαγιά.

Όπως αναφέρει το prismanews.gr, η δεύτερη κλήση ήρθε στις 03.20 το πρωί από την περιοχή του Γιόφυρο στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στην είσοδο γνωστής εταιρείας με παιχνίδια. Την ώρα όμως που οι άνδρες της Πυροσβεστικής προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες προκάλεσε ζημιές περίπου 500 ευρώ, ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο λίγα μέτρα παρακάτω και στην οδό Μεσαρά είχε ήδη παραδοθεί στις φλόγες προκαλώντας αναστάτωση στη περιοχή, με τους άνδρες της ΠΥ να μην προλαβαίνουν να αναλαμβάνουν τα περιστατικά. Για την κατάσβεση τους επιχείρησαν 2 πυροσβεστικά οχήματα με 5 άνδρες.

Τον επίλογο στα απανωτά κρούσματα πυρκαγιών, έγραψε η φωτιά που εκδηλώθηκε σε κάδο στον δρόμο προς το ΠΑΓΝΗ στις 05.30 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες, από τα απανωτά κρούσματα πυρκαγιών, δεν κινδύνευσε κανείς ωστόσο η περίεργη αυτή νύχτα έχει προκαλέσει εντύπωση και στους κατοίκους των περιοχών αλλά και στην Πυροσβεστική η οποία διερευνά την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...