Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Χανιά: Η χαρά του τσαντάκια κράτησε λίγες μόνο ώρες...

Ο δράστης κατάφερε να κλέψει έναν άντρα και μία γυναίκα, αλλά η συνέχεια ήταν αυτή που φοβόταν...


Τον τρόμο σκόρπισε χθες την νύχτα (22-11-2013) στην παλιά πόλη των Χανίων, ένας νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος μέσα σε λίγη ώρα άρπαξε τις τσάντες δύο πολιτών που περπατούσαν αμέριμνοι. Η αρχή του τέλους της δράσης του τσαντάκια, άρχισε όταν στις δύο το πρωί του Σαββάτου, άρπαξε την τσάντα που κρατούσε ένας Χανιώτης ο οποίος περπατούσε στην οδό Χάληδων.


Το θύμα της επίθεσης έβαλε τις φωνές και αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία. Σε χρόνο ρεκόρ έφτασαν στην περιοχή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και των ΤΑΕ Χανίων, οι οποίοι έπιασαν τον τσαντάκια. Όπως προέκυψε πρόκειται για 19χρονο Μαροκινό, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αρπάξει και την τσάντα μιας κοπέλας επίσης σε δρόμο της παλιάς πόλης.

Στο μεταξύ, λίγη ώρα μετά, στις 3:40 τα ξημερώματα, στην διάρκεια αστυνομικών ελέγχων στην παλιά πόλη, εντοπίστηκε ένας 26χρονος Μαροκινός, ο οποίος είχε πάνω του δύο κινητά τηλέφωνα. Οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ερευνώντας την προέλευση των τηλεφώνων, διαπίστωσαν πως το βράδυ της Παρασκευής, ο 26χρονος τα είχε κλέψει απο έναν πολίτη, πελάτη καταστήματος στην παλιά πόλη των Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...