Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Χανιά: Εξέδιδε Ρουμάνες με 250 ευρώ την ώρα

Τον....εφοπλιστή υποδύθηκε αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προκειμένου να πείσει 57χρονο Αλβανό πως ήθελε μια κοπέλα για ερωτική συντροφιά και να αποκαλυφθεί άλλη μια υπόθεση μαστροπείας.


Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, έχοντας πληροφορίες πως συγκεκριμένος Αλβανός έχει βγάλει "στο κλαρί" νεαρές κοπέλες από την Ρουμανία, αποφάσισαν να δράσουν στήνοντας την παγίδα.

Ένας αστυνομικός υποδυόμενος έναν...εφοπλιστή που βρίσκεται για δουλειές στα Χανιά και αναζητά ερωτική συντροφιά, έκλεισε ραντεβού σε ξενοδοχείο της πόλης έναντι 1.000 ευρώ για τέσσερις ώρες.

Στο ραντεβού έφτασε ο 57χρονος Αλβανός συνοδεύοντας μιαν 19χρονη Ρουμάνα την οποία "παρέδωσε" στον αστυνομικό-"εφοπλιστή", παίρνοντας τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Μόλις η 19χρονη μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να γδύνεται, έγινε η επέμβαση και των άλλων αστυνομικών οι οποίοι συνέλαβαν την κοπέλα για πορνεία χωρίς άδεια, αλλά και τον 57χρονο για μαστροπεία κατ' επάγγελμα.

Να σημειωθεί πως σε τσάντα που είχε μαζί του, αλλά και στο αυτοκίνητό του, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν πολλές ταινίες πορνό (με ενήλικες), δονητές και άλλα ερωτικά βοηθήματα.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...