Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ρέθυμνο: Συνέλαβαν λαθροθήρες και ζωοκλέφτη

Η σύλληψή τους έγινε μεσάνυχτα σε αγροτική περιοχή  του Ρεθύμνου και, μαζί με τους λαγούς και τους προβολείς, κατασχέθηκαν δύο  κυνηγετικές καραμπίνες με 34 φυσίγγια και δύο μαχαίρια

Με απαγορευμένα μέσα και μέσα στη  νύχτα, πράγμα που απαγορεύεται αυστηρά, κυνηγούσαν λαγούς τέσσερις λαθροθήρες οι οποίοι έπεσαν στα χέρια των  αστυνομικών του Τ.Α.Ε. στο Ρέθυμνο. Ώσπου να εντοπιστούν, όμως, είχαν  σκοτώσει παράνομα τέσσερις λαγούς.

Οι δράστες, ηλικίας από 21 ως 53 χρόνων, είχαν μαζί τους δύο φορητούς προβολείς  συνδεδεμένους με μπαταρίες από  τις οποίες έπαιρναν ρεύμα και  ένα μικρό φακό κεφαλής που  χρησιμοποιούσαν για να τυφλώνουν  τα θηράματά τους! Η σύλληψή τους έγινε μεσάνυχτα σε αγροτική περιοχή  του Ρεθύμνου και, μαζί με τους λαγούς και τους προβολείς, κατασχέθηκαν δύο  κυνηγετικές καραμπίνες με 34 φυσίγγια και δύο μαχαίρια.  Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ρεθύμνου για παράνομη θήρα και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

*** Στην αντίληψη των ανδρών  του ΤΑΕ υπέπεσε και ένας  ζωοκλέφτης, που όμως εγκατέλειψε  μέσα στην ερημιά στην περιοχή  της Μεσσαράς τα κλεμμένα ζώα που είχε φορτώσει στην καρότσα ενός αγροτικού φορτηγού και τράπηκε σε φυγή πεζός μέσα στους χωματόδρομους και τα χωράφια. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν από πού είχε κλέψει τα αιγοπρόβατα,ενώ και το όχημα διαπιστώθηκε πως ήταν κλεμμένο και θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...