Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

«Συναγερμός» στην Πυροσβεστική για πυρκαγιές σε Ιεράπετρα, Ανώπολη και Μάραθο

Τρία πύρινα μέτωπα σε εξέλιξη στην Κρήτη – Μεγάλη κινητοποίηση των Πυροσβεστικών Δυνάμεων 


Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 14.00 το μεσημέρι της Τετάρτης πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Ιεράπετρα και συγκεκριμένα στο Φράγμα των Μπραμιανών σε έκταση με απορρίμματα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες και από την πρώτη στιγμή στο σημείο επιχείρησαν 8 πυροσβεστικά οχήματα με 16 άνδρες από τη Βιάννο και την Σητεία ενώ επιχειρούν και μηχανήματα του Δήμου προκειμένου να απομακρύνουν τα σκουπίδια. Από την πυρκαγιά έχουν προκληθεί μαύροι καπνοί καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στα απορρίμματα υπάρχουν και λάστιχα τα οποία δεν άργησαν να αρπάξουν.

Την ίδια ώρα, δύο πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει στο νομό Ηρακλείου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να στέλνει άμεσα στο σημείο πυροσβεστικά οχήματα προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει στην Ανώπολη και στο Μάραθο και στα σημεία σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις.

Φωτιά εκδηλώθηκε και στην αγιά Ειρήνη στα Σπήλια αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν ήταν κάτι σημαντικό καθώς κατασβέστηκε πολύ γρήγορα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...