Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ηράκλειο: Ο Μοχάμεντ με τα... χίλια πρόσωπα τελικά βρέθηκε με χειροπέδες

Φέρεται να είναι μπλεγμένος σε δεκάδες διαρρήξεις ενώ εκτιμάται ότι η δράση του είχε επεκταθεί σε ολόκληρη την Κρήτη!


Άνθρωπος με... χίλια ονόματα αποδείχτηκε νεαρός Αλγερινός, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε κάνει δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα τόσο στο Ηράκλειο όσο και σε άλλες περιοχές της Κρήτης. Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, πρόκειται για έναν ιδιαίτερα έξυπνο άτομο, το οποίο κυκλοφορούσε με διαφορετικές ταυτότητες 
με αποτέλεσμα κάθε φορά που έπεφτε στα χέρια των Αρχών, να φαίνεται "καθαρός" ως προς το ποινικό του μητρώο. Παρουσιαζόταν δηλαδή σαν ένας άλλος άνθρωπος...

Πρώτη φορά συνελήφθη το 2012, όμως παρουσιάστηκε με το όνομα Μοχάμεντ. Πρόσφατα συνελήφθη ξανά από αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου, όμως και πάλι τα στοιχεία του αντιστοιχούσαν σε διαφορετικό ονοματεπώνυμο. Η τρίτη φορά αποδείχτηκε και «φαρμακερή» καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ήταν "υποψιασμένοι".

Τον αναζητούσαν καιρό καθώς είχαν πληροφορίες ότι κρύβεται πίσω από αλλεπάλληλες διαρρήξεις και κλοπές. Πληροφορία στην πληροφορία έφθασαν στα «ίχνη» του και πιο συγκεκριμένα στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την Ελληνίδα φίλη του. Η πραγματική του ταυτότητα ήταν... κρυμμένη σε έναν φάκελο που βρέθηκε μέσα στην κρεβατοκάμαρα τους. Εκεί υπήρχαν όλα τα έγγραφα που αποκάλυπταν τα πραγματικά του στοιχεία. Η σύλληψη του έγινε σήμερα το πρωί.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου αποδίδουν στον Αλγερινό δεκάδες διαρρήξεις ενώ εκτιμούν ότι η δράση του επεκτεινόταν σε ολόκληρη την Κρήτη. Μάλιστα θεωρούν ότι ο χάρτης της μεγαλονήσου που βρέθηκε στην κατοχή του, δεν εξυπηρετούσε μόνο περιηγητικές ανάγκες. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, στην διάθεση των Αρχών υπάρχει και υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει, όπως λένε, την δράση του Αλγερινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...