Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Χανιά: Τον σκότωσε ένα κλαδί

Μία ακόμη θυσία στην άσφαλτο, σε τροχαίο που σημειώθηκε στο Καστέλλι Κισσάμου. Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 8 το περασμένο Σάββατο κοντά στην είσοδο του λιμανιού, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, από το δυνατό αέρα, ένα κλαδί έπεσε πάνω σε μία μοτοσικλέτα, με συνέπεια να εκτραπεί της πορείας της.

Όπως μετέδωσε η Νέα Τηλεόραση οι δύο αναβάτες έπεσαν στο οδόστρωμα και ο ένας εξ αυτών τραυματίστηκε θανάσιμα. Πρόκειται για έναν 37χρονο από τον Πειραιά, ο οποίος ήταν μέλος πληρώματος (μάγειρας) στο Βιτσέντζος Κορνάρος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρις το σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ απο τα Χανιά και παρέλαβε τον 37χρονο σε κρίσιμη κατάσταση, προκειμένου να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χανίων ωστόσο, δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πάντως, έντονη είναι η διαμαρτυρία των κατοίκων, καθώς το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισάμου είναι ακινητοποιμένο λόγω έλλειψης προσωπικού, ενώ ακόμη και η γιατρός - προς τιμήν της - μόλις ειδοποιήθηκε για το συμβάν, έσπευσε στο σημείο με το προσωπικό της αυτοκίνητο. Είναι δε πολύ πιθανό, αν δε χρειαζόταν να μεταβεί ασθενοφόρο από τα Χανιά και να κάνει τουλάχιστον μισή ώρα, ο άτυχος μάγειρας να είχε ελπίδες να ζήσει.  prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...