Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ηράκλειο: Ο ληστής δεν έβγαλε τυχαία τις κάλτσες του, μπροστά στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού...

Σοκαρισμένη η γυναίκα που έζησε τη ληστεία - Τα όσα έγιναν στο σπίτι της, προκαλούν αίσθηση ακόμα και στους αστυνομικούς...


Ένας 20χρονος πιθανόν τοξικομανής, κρύβεται όπως πιστεύουν αστυνομικοί πίσω από τη ληστεία στο σπίτι μιας 70χρονης γυναίκας στην Αγία Πελαγία.

Μάλιστα, αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι ο νεαρός δράστης για να καλύψει τα χέρια του και να μην αποκαλυφθούν τα αποτυπώματα του, έβγαλε τις άσπρες κάλτσες που φορούσε στα πόδια και τις έβαλε στα χέρια του! Αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται πιθανότατα για σεσημασμένο κακοποιό.

Ο γιος της 71χρονης είπε στην τοπική εφημερίδα ''Πατρίς'' ότι η μητέρα του είναι ακόμα σοκαρισμένη από αυτό που της συνέβη. Σύμφωνα με την περιγραφή του, ο ληστής μπήκε στις 19.30 το απόγευμα της Τρίτης ανοίγοντας την πόρτα της αυλής. Ο σκύλος ήταν δεμένος και γάβγιζε.

«Ήταν πολύ νεαρός, γύρω στα 20 και φορούσε αθλητική φόρμα. Με την κουκούλα που είχε η μπλούζα του, κάλυπτε το πρόσωπό του. Με το κατσαβίδι που κρατούσε την απείλησε, αλλά δεν την χτύπησε. Την τραβούσε από δωμάτιο σε δωμάτιο και της ζητούσε χρήματα και κοσμήματα» είπε ο κ. Πεδιώτης και πρόσθεσε ότι η μητέρα του δε θυμόταν από το σοκ πού είχε τα κοσμήματα. «Τελικά τα βρήκε αυτός ψάχνοντας σε όλο το σπίτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...