Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ηράκλειο: Ψάχνουν «χρυσοδάκτυλους» που ρήμαξαν κοσμηματοπωλείο

Οι δράστες χτύπησαν στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης με αστραπιαίες κινήσεις που δείχνουν ότι ήταν «επαγγελματίες» του είδους

Δεν διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το κοσμηματοπωλείο που έγινε στόχος άγνωστων «χρυσοδάκτυλων» στο Ηράκλειο κι έτσι οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που προσπαθούν να εξιχνιάσουν την κλοπή, αναζητούν πλάνα που τυχόν έχουν καταγράψει οι κάμερες κοντινών καταστημάτων.

Οι δράστες χτύπησαν στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης με αστραπιαίες κινήσεις που δείχνουν ότι ήταν «επαγγελματίες» του είδους. Αχρήστευσαν το ρολό ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου παραβιάζοντάς το, έσπασαν τις κλειδαριές και την τζαμαρία της βιτρίνας και άρπαξαν ό,τι πολύτιμο υπήρχε από τις προθήκες χωρίς να αποπειραθούν να μπουν στο εσωτερικό του καταστήματος.

Πέρασε αρκετή ώρα ώσπου να αντιληφθούν οι υπάλληλοι μιας εταιρείας security ότι είχε γίνει διάρρηξη και να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Όμως, οι δράστες βρίσκονταν ήδη πολύ μακριά. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, η αξία των κοσμημάτων δεν έχει υπολογιστεί αλλά είναι αρκετά μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...