Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

45χρονη Φαρμακοποιός κατηγορείται για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο φαρμακείο της


Για προμήθεια ναρκωτικών σκευασμάτων χωρίς ιατρική συνταγή κατηγορείται μια 45χρονη φαρμακοποιος που συνελήφθη, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. Για την υπόθεση, με κατηγορίες για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και πλαστογραφία, συνελήφθησαν τρία άτομα (ένας 36χρονος, ένας 38χρονος και η 45χρονη), ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 30 γραμμάρια ηρωίνη  και περισσότερα από 1.000 ναρκωτικά δισκία.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες, έγινε έλεγχος στον 38χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολικά 33 γραμμάρια ηρωίνης, μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια του 38χρονου και του 36χρονου, ο οποίος φέρεται ως ο προμηθευτής των ναρκωτικών ουσιών. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 858 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, μικροποσότητα κάνναβης, μία ιατρική συνταγή αμφιβόλου γνησιότητας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, προέκυψε ότι οι δύο είχαν προμηθευτεί με πλαστές συνταγές φαρμακευτικά σκευάσματα από φαρμακείο που διατηρεί η 45χρονη στα Χανιά, η οποία και συνελήφθη.

Ακολούθησε έρευνα στο φαρμακείο της 45χρονης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 300 ναρκωτικά δισκία και ιατρικές συνταγές, των οποίων η γνησιότητα ερευνάται και αφορούν τη χορήγηση ναρκωτικών φαρμάκων - σκευασμάτων.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Το προανακριτικό έργο που συνεχίζεται διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...