Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Παράνομο οπλοστάσιο βρέθηκε σε σπίτι στα Χανιά

Τρεις συλλήψεις - Τα όπλα που βρέθηκαν εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί

Ο παράνομος οπλισμός σε συνδυασμό με μια ολοπρόσωπη κουκούλα που βρέθηκαν στα σπίτια δύο συγγενών στα Χανιά, κάνουν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχουν σχέση με ένοπλες ληστείες που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή.

Οι πληροφορίες για το οπλοστάσιο που διατηρούσαν οι δράστες, οδήγησαν τους αστυνομικούς σε επιχείρηση για τη σύλληψή τους. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν στα σπίτια τους τρεις κυνηγετικές καραμπίνες, ένα δίκαννο, ένα πιστόλι, πολλά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά και 211 πυροκροτητές μαζί με βραδύκαυστο φιτίλι που ερευνάται σε τι σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν.

Τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί. Στο μεταξύ, συνελήφθη και ένας ακόμη άνδρας από τα Σφακιά στον οποίο ανήκε μια από τις καραμπίνες αλλά δεν διέθετε άδεια. Οι δυο συγγενείς κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί όπλων αλλά και για κατοχή ναρκωτικών, καθώς στα σπίτια τους κατασχέθηκαν ακόμη 40 γραμμάρια ακατέργαστης και πέντε γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...