Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

«Φουντώνει» ο παράνομος τζόγος στην Κρήτη

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και έπιασαν «λαυράκι»


Σχεδόν καθημερινά ανακαλύπτουν νέα αυτοσχέδια καζίνο σε όλη την  Κρήτη οι αστυνομικές υπηρεσίες  που διενεργούν ελέγχους για την  αντιμετώπιση του παράνομου τζόγου. Μέσα σε λίγες ώρες, άλλα δυο εντοπίστηκαν στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο.

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα σε μια καφετέρια  στο Ηράκλειο, όπου βρήκαν 42 υπολογιστές συνδεδεμένους με έναν κεντρικό server και δύο διακλαδωτές διαδικτύου για παράνομο στοίχημα μέσω Ίντερνετ. Ο 55χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη για παραβάσεις του νόμου περί παιγνίων μαζί με έναν 35χρονο υπάλληλο που δεν διέθετε βιβλιάριο υγείας, ενώ κατασχέθηκαν οι υπολογιστές, τρείς οθόνες, η κεντρική μονάδα, πέντε κάμερες καταγραφής εικόνας, 19 αριθμημένα μπλοκάκια με κουπόνια λαχειοφόρου αγοράς, 157 ευρώ και τρεις σφραγίδες άλλων υγειονομικών καταστημάτων.

Στο Ρέθυμνο συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες υπάλληλοι ενός καταστήματος ηλικίας 35 και 45 χρόνων, γιατί λειτουργούσαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πέντε υπολογιστές για την διεξαγωγή των απαγορευμένων τυχερών παιγνίων «Τρίλιζα» και «Φρουτάκια». Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ ο 51χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...