Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ήπιαν ... 20 μπουκάλια, πήγαν να κλέψουν ακόμα ένα και τους τσάκωσαν !

Οι δύο Βούλγαροι φαίνεται ότι δεν είχαν περιοριστεί στα δύο μπουκάλια ... Οι δύο Βούλγαροι φαίνεται ότι δεν είχαν περιοριστεί στα δύο μπουκάλια ...

Στον τόπο του ... εγκλήματος επέστρεψαν δύο Βούλγαροι που αφού έκλεψαν 20 φιάλες οινοπνευματοδών ποτών από κατάστημα των Μοιρών, μερικές μέρες μετά πήγαν ξανά προκειμένου να αρπάξουν και μία ακόμα! Και αυτό ήταν που τους οδήγησε και στα κρατητήρια. Οι δύο Βούλγαροι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα και στα πλαίσια της προανάκρισης δεν άργησαν να ομολογήσουν ότι οι ίδιοι είχαν αρπάξει ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 20 μπουκάλια ποτών. Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν, χθες (18.10.2013) το απόγευμα, σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Φαιστού, από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσαράς, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 24 και 25 ετών, για κλοπή.

Ανωτέρω αλλοδαποί κατελήφθησαν να αφαιρούν φιάλη οινοπνευματωδών ποτών από κατάστημα πώλησης παντοειδών, ενώ από τη διενεργούμενη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, προέκυψε ότι την 14 και 15-10-2013, από το ίδιο κατάστημα, αφαίρεσαν συνολικά 20 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.  prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...