Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

13 χρόνια στον ειδικό φρουρό που προσπάθησε να βιάσει 27χρονη στο Ρέθυμνο

Η νεαρή κοπέλλα είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση ενώ χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη για αρκετό διάστημα προκειμένου να ξεπράσει το ισχυρό σοκ που υπέστη.Η νεαρή κοπέλλα είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση ενώ χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη για αρκετό διάστημα προκειμένου να ξεπράσει το ισχυρό σοκ που υπέστη.

Με την ανώτερη προβλεπόμενη ποινή για το έγκλημα που διέπραξε,καταδικάστηκε ομόφωνα (7-0) από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων ο 30χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετούσε σε αστυνομική υπηρεσία του Ρεθύμνου και τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου του 2012 εισέβαλλε στο διαμέρισμα 27χρονης γυναίκας,ενώ κοιμόταν,προσπάθησε να την βιάσει κι όταν εκείνη αντιστάθηκε,υπέστη βάναυση σωματική κακοποίηση από τον δράστη. Η νεαρή κοπέλλα είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση ενώ χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη για αρκετό διάστημα προκειμένου να ξεπράσει το ισχυρό σοκ που υπέστη.

Σύμφωνα με τα Ρεθεμνιώτικα Νέα, ο νεαρός πρώην ένστολος κάθισε σήμερα στο εδώλιο αντιμέτωπος με την κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη της απόπειρας βιασμού, όπως επίσης της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της διατάραξης οικιακής ειρήνης καθώς και για παράβαση του Κ.Ο.Κ. καθώς είχε συλληφθεί το πρωί της ίδιας μέρας να οδηγηθεί υπό την επήρρεια μέθης.

Δικαστές και ένορκοι ομόφωνα τον έκριναν ένοχο για όλες τις παραπάνω πράξεις και του επέβαλλαν:

*12 χρόνια για την απόπειρα βιασμού

*3 χρόνια για την πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών

*2 μήνες για την οδήγηση υπό την επήρρεια μέθης

Κατά συγχώνευση καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 χρόνων και 1 μήνα καθώς και σε 5 χρόνια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...