Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ηράκλειο: Αύριο η δίκη για το μαχάιρωμα ειδικού φρουρού για... την τιμή μιας γυναίκας

Ένας κτηνοτρόφος βλέποντας τον ειδικό φρουρό να χορεύει με άλλη κοπέλα φέρεται να "θόλωσε" και να του επιτέθηκε. Δεν έκανε το δικαστήριο δεκτό, το αίτημα για 4η αναβολή …

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, μετά από τρεις αναβολές, το Μικτό ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου δεν δέχθηκε σήμερα το αίτημα για 4η που κατέθεσε ο συνήγορος 41χρονου κτηνοτρόφου από το Μαδράτι, για το αιματηρό περιστατικό που έγινε στις 10 Ιουλίου 2008, σε μπαρ του Αγίου Νικολάου, με θύμα Ειδικό Φρουρό που τότε, υπηρετούσε στα ΤΑΕ Λασιθίου.

Ο 41χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, οπλοφορία μαχαιριού, οπλοχρησία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απειλή και εξύβριση κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ξημερώματα της 10ης Ιουλίου, ο κτηνοτρόφος φέρεται να μαχαίρωσε την κοιλιά τον 27χρονο αστυνομικό, να προκάλεσε φθορές στο περιπολικό και να αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν, εξυβρίζοντά τους.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα ο 41χρονος ήταν επηρεασμένος από το οικογενειακό του περιβάλλον, καθώς αντιδρούσε στο γεγονός ότι ο αστυνομικός διατηρούσε σχέση με την αδελφή τουκαι δεν επισημοποιούσε τη σχέση τους.
Ο κτηνοτρόφος, βλέποντάς τον στο μπαρ να χορεύει προκλητικά με άλλη κοπέλα, φέρεται να προχώρησε στην πράξη του …

Ο συνήγορός του κατέθεσε σήμερα αίτημα για 4η αναβολή, με έγγραφο ότι ο πελάτης του νοσηλεύεται με οξεία γαστρεντερίτιδα στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο, ωστόσο το Δικαστήριο δεν το δέχθηκε και η δίκη θα γίνει αύριο, ακόμα και ερήμην του 41χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...