Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ηράκλειο: Αύριο η δίκη για την οικογένεια που ξεκληρίστηκε σε τροχαίο

Στο τριμελές πλημμελειοδικείο Ηρακλείου το δικαστήριο για το τροχαίο στους Αθανάτους όπου σκοτώθηκε πατέρας και το 5χρονο αγοράκι του.

Η εκδίκαση της τραγικής υπόθεσης της οικογένειας Σεληνιωτάκη που ξεκληρίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε πριν από 5 χρόνια στο δρόμο Ηρακλείου-Μοιρών, στον κόμβο των Αθανάτων, αναμένεται να γίνει αύριο ενώπιον του Α' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει 70χρονος, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα, ότι μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια.

Από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων έχασαν τη ζωή τους, ο 39χρονος πατέρας οικογένειας, Νεκτάριος Σεληνιωτάκης και το 5χρονο αγοράκι τους. Τραυματισμένες είχαν ανασυρθεί, η σύζυγος και μητέρα των δύο θυμάτων Χρυσάνθη Φανουράκη και δίχρονη -τότε-κόρη του ζευγαριού.

Το δικαστήριο που αναβλήθηκε τον περασμένο Μάρτιο, λόγω παρέλευσης του ωραρίου είχε σημαδευτεί από την παρουσία της τραγικής γυναίκας, της 38χρονης Χρυσάνθης Φανουράκη οποία φορώντας στο λαιμό ένα μενταγιόν με τις φωτογραφίες του συζύγου και του παιδιού της, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον πόνο που ένιωθε. Μάλιστα είχε ξεσπάσει σε φωνές και κλάματα, διαμαρτυρόμενη για την αναβολή της δίκης και καταγγέλλοντας καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης.

Το τροχαίο Το δυστύχημα σημειώθηκε σε ένα σημείο-καρμανιόλα, τον κόμβο των Αθανάτων, επί του κάθετου οδικού άξονα Ηρακλείου-Μοιρών, στις 11 Μαΐου του 2008. Σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα, ο ηλικιωμένος οδηγός του ενός αυτοκινήτου με κατεύθυνση το Ηράκλειο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο 39χρονος Νεκτάριος Σεληνιωτάκης , και επέβαιναν η σύζυγος και τα δύο παιδιά τους . Η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Ο 39χρονος από την Αγία Βαρβάρα βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο 5χρονος Κώστας που καθόταν σε παιδικό κάθισμα πίσω από τον πατέρα του, είχε τραυματιστεί σοβαρά και εξέπνευσε λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Τραυματισμένη ανασύρθηκε και η μητέρα του Χρυσάνθη Φανουράκη, η οποία καθόταν δίπλα στο αγοράκι της, έχοντας στην αγκαλιά της τη 2χρονη -τότε- κόρη της Ελένη.

Οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος, αν και τραυματίστηκαν σοβαρά, φαίνεται πως σώθηκαν καθώς φορούσαν όλοι τους ζώνες ασφαλείας

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...