Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ερωτικές συνευρέσεις σε εκκλησάκι στην Κρήτη

Πλήρως εγκαταλελειμμένο το μικρό νησάκι της Ντίας όπως καταγγέλουν οι ψαράδες του Ηρακλείου


Ξέφραγο αμπέλι έχει καταντήσει το μικρό νησάκι της Ντίας που έχει παραδοθεί στο έλεος της αδιαφορίας των αρμόδιων αρχών. Οι φθορές στις υποτυπώδεις υποδομές των ψαράδων ακόμα και η βεβήλωση του ιερού ναού της Αναλήψεως του Σωτήρα είναι μόνο μερικά δείγματα της ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί. 

Όπως αναφέρει το prismanews, ψαράδες που πήγαν να καθαρίσουν την εκκλησία βρήκαν, στο εσωτερικό,  χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.« Είναι ένα αίσχος έχουμε ξεφύγει πέρα από κάθε όριο» αναφέρει αγαντισμένος  στην τηλεόραση Κρήτη TV ο πρόεδρος συλλόγου αλιέων νομού Ηρακλείου Μανώλης Ματζαράκης.

Όπως καταγγέλουν ψαράδες και Ηρακλειώτες που συμβάλουν για τις εργασίες συντήρησης στη Ντία την ώρα που εκείνοι προσπαθούν να προστατεύσουν τις υποδομές υπάρχουν άλλοι που μετατρέπουν το νησί σε ... κέντρο διερχομένων χωρίς κανένα σεβασμό.
Ταυτόχρονα οι αρμόδιοι κλείνουν τα μάτια απέναντι στα προβλήματα που υπάρχουν με το αίτημα της κατασκευής της μεγάλης εξέδρας να έχει πέσει στο κενό και την μικρή εξέδρα που εξυπηρετεί όλα τα σκάφη που προσεγγίζουν στο νησί ήδη να παρουσιάζει προβλήματα.

Πηγή: prismanews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...