Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ηράκλειο: Το παραμύθι των δύο φιλενάδων ''περνούσε'' από την εφορία - Κλαίει 1.000€ μία γυναίκα!

Πρωταγωνίστριες της υπόθεσης δύο γυναίκες που... μετά από ρεσιτάλ ηθοποιίας έγιναν πλουσιότερες κατά 1.000€!


Βρήκαν το θύμα τους στη Ν. Αλικαρνασσό και χτύπησαν. Ο λόγος για δύο γυναίκες που παρουσιάστηκαν μπροστά σε μια 67χρονη χθες το πρωί (29-10-2013), ως υπάλληλοι της εφορίας ζητώντας της 1.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα οι απατεώνισσες είπαν στην 67χρονη πως η κόρη της έχει επιστροφή φόρου από την εφορία 12.000, ωστόσο για να τα λάβει πρέπει ως εγγύηση να δώσει 1.000 ευρώ! Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα πίστεψε τα λόγια τους, αλλά τους είπε πως δεν έχει χρήματα. Τότε εκείνες κάλεσαν - δήθεν - την κόρη της στο τηλέφωνο και της είπαν πως μπορεί η μητέρα της να δώσει αν μπορεί κοσμήματα αντί για 1.000 ευρώ.

Έτσι η 67χρονη έφερε από το δωμάτιο της μια κασετίνα με κοσμήματα, ενώ οι αδίστακτες γυναίκες της ζήτησαν να τους δώσει ακόμα και ένα χρυσό κόσμημα που είχε κρεμασμένο στο λαιμό της.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, επειδή δεν μπορούσε να το ξεκουμπώσει τη... βοήθησαν οι ίδιες! Στη συνέχεια της είπαν να αλλάξει ρούχα και να πάνε όλοι μαζί στην Εφορία για να εισπράξει τις 12.000 ευρώ! Μέχρι φυσικά να αλλάξει το θύμα, οι δύο γυναίκες είχαν εξαφανιστεί μαζί με τα πολύτιμα κοσμήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...