Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Βόμβα σε αυτοκίνητο κτηνοτρόφου στην Κρήτη

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη, σε ένα χωριό κοντά στον Πύργο Μονοφατσίου, αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε τον ή τους βομβιστές


Στο εργασιακό περιβάλλον ενός 55χρονου αγροτοκτηνοτρόφου αναζητούν οι αστυνομικές υπηρεσίες του Ηρακλείου τον άγνωστο ή τους αγνώστους που ανατίναξαν το αυτοκίνητό του με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών διαλύοντάς το κυριολεκτικά!

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του, σε ένα χωριό κοντά στον Πύργο Μονοφατσίου, αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε τον ή τους βομβιστές που τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από αυτό. Η έκρηξη που ακολούθησε ήταν τόσο ισχυρή, ώστε ολόκληρο το χωριό σηκώθηκε στο πόδι!

Ο 55χρονος βγήκε έντρομος από το σπίτι του και είδε το αυτοκίνητο να φλέγεται. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας έσβησαν τη φωτιά που προκάλεσε ζημιές ύψους 5.000 ευρώ στο όχημα. Ο αγροτοκτηνοτρόφος έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία, που προσπαθεί να εντοπίσει αυτούς που είχαν διαφορές μαζί του και να ήθελαν να του κάνουν κακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...