Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Άγιο Νικόλαος: Κλείδωσε το μωρό της στο αυτοκίνητο και πήγε για ψώνια!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Η μητέρα του ενός έτους μωρού συνελήφθη - Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής από τα κλάματα που ακούγονταν μέσα από το αυτοκίνητο...


Μία 40χρονη από τη Μολδαβία συνέλαβαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ στον Άγιο Νικόλαο. Η γυναίκα άφησε το ενός έτους μωρό της μέσα στο αυτοκίνητο για να κάνει τις δουλειές της στην περιοχή! Το έντονο κλάμα του μωρού ξεσήκωσε τους περαστικούς οι οποίοι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να το καθησυχάσουν για να σταματήσει να κλαίει.


Το μωρό όμως δεν σταματούσε το κλάμα του κι έτσι οι διερχόμενοι που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο ειδοποίησαν τις αρχές. Οι αστυνομικοί με το που έφτασαν στο αυτοκίνητο και αντίκρυσαν το ενός έτους μωρό και προσπάθησαν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του ΙΧ αυτοκινήτου προκειμένου να ανοίξει το όχημα.

Μάταια όμως καθώς η εν λόγω μητέρα είχε απομακρυνθεί από το σημείο. Μη έχοντας άλλη επιλογή, οι άνδρες της ΕΛΑΣ ειδοποίησαν κλειδαρά. Ξαφνικά και πριν ακόμα φτάσει ο κλειδαράς στο σημέιο, εμφανίστηκε η μητέρα του μωρού, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες του prismanews.gr, είναι μία 40χρονη από τη Μολδαβία.

Όταν ρωτήθηκε από τις αρχές για την πράξη της, απάντησε πως το άφησε μέσα στο αυτοκίνητο για να κάνει τις δουλειές της! Η γυναίκα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου και εις βάρος της θα σχηματισθεί δικογραφία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...