Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Καταγγέλλει εκβιασμό για ανύπαρκτο χρέος

Υπόθεση εκβίασης με πρωταγωνιστή άτομο που έχει απασχολήσει και στο παρλεθόν της ΕΛΑΣ για τοκογλυφίες και μπραβιλίκι απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.


Η έρευνα της αστυνομίας σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς” , ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες ίταν ένας 55χρονος επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο, ο οποίος δραστηροποιείται στο Ηράκλειο, κατήγγειλε ότι ένας 43χρονος κι ένας 44χρονος τον απείλησαν για μια παλιά υπόθεση.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο συναντήθηκε με τα δύο άτομα που καταγγέλλει στην οδό Μενελάου Παρλαμά στο Ηράκλειο. 

Εκεί ο δύο προαναφερόμενοι ως δράστες, φέρονται να απείλησαν τον 55χρονο λέγοντας ότι θα κάνουν ζημιές στο κατάστημα του, εάν δεν τακτοποιήσει χρέος που έχει, ύψους 27 χιλιάδων ευρώ. Πρόκειται όπως έλεγαν για οφειλή προς τρίτο άτομο, το οπποίο φαίνεται να ζήτησε την βοήθεια του 43χρονου και του 44χρονου για ννα εισπράξει τα χρήματα.

55χρονος πάτως κατέφυγε στην αστυνομία, όπου και ανέφερε ότι δεν χρωστάει σε κανένα το προαναφερθέν ποσό. Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια των δύο φερόμενων ως δραστών, δεν βρέθηκαν όμως για να συλληφθούν.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ τονίζουν ότι ο 43χρονος, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Συγκεκριμένα πριν από λίγα χρόνια, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, ο τελευταίος ήταν στο επίκεντρο έρευνας για τη δράση κυκλώματος τοκογλυφίας μετά από καταγγελίες επιχειρηματιών του Ηρακλείου, αναφέρει η εφημερίδα “Πατρίς”.
Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...