Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Λασίθι: Έκρυβε στο σπίτι του Καλάσνικοφ και δεκάδες σφαίρες

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνες στο πλαίσιο επιχειρήσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, ανακάλυψαν το εύχρηστο πολεμικό τυφέκιο μαζί με 54 φυσίγγια


Συναγερμός σήμανε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου στο Λασίθι μετά τα αποτελέσματα της έρευνας που έκαναν οι οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νεάπολης και του Τ.Α.Ε. στο σπίτι ενός 32χρονου σε χωριό του τοπικού Δήμου, όπου βρέθηκε ένα Καλάσνικοφ.


Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνες στο πλαίσιο επιχειρήσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, ανακάλυψαν το εύχρηστο πολεμικό τυφέκιο μαζί με 54 φυσίγγια. Οι σφαίρες ήταν διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά δεν βρέθηκε άλλο όπλο στην κατοχή του δράστη που βρέθηκε με χειροπέδες και η έρευνα συνεχίζεται.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου που του απήγγειλε κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ οι άνδρες της Ασφαλείας Αγίου Νικολάου που διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν αν εμπλέκεται σε παράνομες πράξεις, έστειλαν το Καλάσνικοφ για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν και πού έχει χρησιμοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...