Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Αγυιά: Ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ με καλάσνικοφ

Απείλησαν οτι θα πυροβολούσαν, όποιον προσπαθούσε να βγει έξω απο το πρακτορείο.


Τις εισπράξεις της ημέρας έβαλαν στο μάτι άγνωστοι δράστες, οι οποίοι εισέβαλαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στην περιοχή της Αγυιάς, απέναντι από τις φυλακές.




Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα, φορώντας κουκούλες και κρατώντας όπλα, μία καραμπίνα και ένα καλάσνικοφ, μπήκαν στο πρακτορείο και απειλώντας τον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες, πήραν ότι βρήκαν μπροστά τους και έφυγαν σαν κύριοι.

Μάλιστα, σε άπταιστα ελληνικά, οι δύο δράστες απείλησαν πως αν οποιοσδήποτε έβγαινε έξω από το πρακτορείο θα τον πυροβολούσαν.

Διέφυγαν πεζοί προς παρακείμενα χωράφια, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και δύο μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αφού πιστεύεται πως οι δράστες είχαν παρατήσει κάπου κοντά ένα αυτοκίνητο διαφυγής.

Να σημειωθεί πως λόγω του σαββατοκύριακου οι εισπράξεις σε όλα τα πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ είναι μεγάλη, ενώ ειδικά απόψε, σχεδόν το σύνολο των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονταν στην αντιφασιστική πορεία στο κέντρο των Χανίων, αλλά και στην ομιλία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Από την αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι έφυγαν από το πρακτορείο με λεία περίπου 2.000 ευρώ.

neatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...