Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Είχε αδυναμία στα ακριβά ρολόγια και το χαλκό!

Επί ένα χρόνο ζούσε πλουσιοπάροχα χάρη στη λεία που αποκόμιζε από τις τουλάχιστον ένδεκα διαρρήξεις και κλοπές που έκανε στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αρχανών– Αστερουσίων από το Δεκέμβριο του 2012, ένας 38χρονος Βούλγαρος ο οποίος είχε αδυναμία στα ακριβά ρολόγια και έκανε... συλλογή!


Ο αλλοδαπός, που ήταν και «κυνηγός» χαλκού και μετάλλων, εντοπίστηκε από αστυνομικούς που ερευνούσαν την κλοπή στην αποθήκη ενός 44χρονου, από την οποία έκαναν φτερά ηλεκτρικά εργαλεία και 150 κιλά καλωδίων χαλκού αξίας 7.000 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο σπίτι του και μαζί με αυτά κατασχέθηκαν 14 επώνυμα ρολόγια τα οποία προέρχονταν από κλοπές.


Από τις κλοπές, ο Βούλγαρος «ποντικός» είχε αρπάξει μετρητά ύψους 2.450 ευρώ, κοσμήματα συνολικής αξίας 11.300 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 1.300 ευρώ, καλώδια αξίας 1.500 ευρώ και μηχανήματα και άλλα εξαρτήματα αξίας 11.700 ευρώ. Ωστόσο, ο 38χρονος πρόλαβε να εξαφανιστεί πριν γίνει η έρευνα και αναζητείται, ενώ  σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...