Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Στα χέρια των αρχών οι δύο 16χρονοι

Με νέα δικογραφία οδηγούνται σήμερα στο αυτόφωρο οι δύο, από τους τρεις, 16άρηδες στο Ηράκλειο Κρήτης.


Τέλος στο "κρυφτούλι" έβαλαν οι αστυνομικές αρχές καθώς το απόγευμα της Κυριακής συνέλαβαν τους δύο από τους τρεις 16άρηδες, έναν Έλληνα κι έναν Αλβανό.

Την Δευτέρα, αναμένεται να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο με νέα δικογραφία που αφορά την υπόθεση της ληστείας σε βάρος δύο ατόμων στο κέντρο του Ηρακλείου.


Οι γνωστοί πλέον 16χρονοι φαίνεται ότι δεν βάζουν μυαλό καθώς πριν λίγες ημέρες είχαν περάσει το κατώφλι του ανακριτικού απολογούμενοι για 59 κλοπές αυτοκινήτων και μηχανών.

Μάλιστα, τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι σε μία προσπάθεια να τους δοθεί μία ευκαιρία επανένταξης τους στο κοινωνικό σύνολο και επιστροφής τους στο σχολείο, όμως το αυτί τους δεν ίδρωσε.

Παρά τις συστάσεις που τους έγιναν, συνέχισαν την δράση τους απτόητοι, με ορισμένους να εξαφανίζονται για μέρες από τα σπίτια τους. Στο διάστημα αυτό ενεπλάκησαν σε καταδίωξη με αστυνομικούς για ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, ενώ τους αποδίδεται ληστεία μετά ...ξύλου σε βάρος δύο άλλων παιδιών με λεία τα κινητά τηλέφωνα των παθόντων και μερικά ευρώ.

Είναι σοκαριστικό ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, μιλάμε για μικροκαμωμένους εφήβους, η εικόνα των οποίων δεν συμβαδίζει με τα όσα τους καταλογίζονται.

Παραπέμπουν περισσότερο σε μικρά παιδιά παρά σε άτομα που έχουν εξελιχθεί με την δράση τους σε τρόμο και φόβο, μόνο και μόνο για την πλάκα τους, για να δείξουν ότι «μπορούν». Ακόμα και όταν βρέθηκαν ενώπιον των δικαστικών Αρχών έδειξαν να μην έχουν καμία συναίσθηση της θέσης τους αλλά και σε ποιους απευθύνονται, επιδεικνύοντας, όπως αναφέρεται, απίστευτη θρασύτητα και κυνισμό.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...