Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Τους έπιασαν στα «πράσα» με 4 τσουβάλια...σαλιγκάρια!

Τέσσερα σακιά χοχλίοι ήταν η αιτία για να καταλήξουν με χειροπέδες πέντε Βούλγαροι ... χοχλιδοθήρες που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μετά από κινητοποίηση κατοίκων της περιοχής χτες το μεσημέρι στην περιοχή της Ανώπολης.


Σύμφωνα με το Cretalive.gr, οι 5 δράστες βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους τέσσερα μεγάλα τσουβάλια και τρεις κουβάδες γεμάτους με χοχλιούς, και μάλιστα σε μια περίοδο που ως γνωστό, είναι απαγορευτική η περισυλλογή τους, δεδομένου ότι είναι σε φάση αναπαραγωγής.
Οι πέντε αλλοδαποί, εντοπίστηκαν να κινούνται στην τοποθεσία Προφήτης Ηλίας του οικισμού Ανωπόλεως, φορτωμένοι με τα γεμάτα με χοχλιούς, τσουβάλια. Κάτοικοι κάλεσαν αμέσως τις αστυνομικές αρχές. Μάλιστα συνέβαλαν στην σύλληψή τους, αφού μέχρι να μεταβούν στην περιοχή οι αστυνομικοί, τους εγκλώβισαν και δεν τους επέτρεψαν να διαφύγουν από την περιοχή. Στο μεταξύ, έφτασαν στο σημείο και οι άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι τους έβαλαν χειροπέδες, τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και κατάσχεσαν τα σακιά με τα σαλιγκάρια.

πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...