Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Άφησε τον ασθενή για να... κυνηγήσει το διαρρήκτη!

Το γιατρό θορύβησε ο θόρυβος που ακούστηκε από άλλο γραφείο της πολυκατοικίας

Άφησε στη μέση την εξέταση του ασθενή για να κυνηγήσει τον διαρρήκτη.

Ο λόγος για γνωστό γιατρό, ο οποίος διατηρεί ιατρείο σε πολυκατοικία στο κέντρο του Ηρακλείου.Ένας  παράξενος θόρυβος, σαν σπάσιμο τζαμιού, που ακούστηκε από τον κάτω όροφο, κινητοποίησε  τον γιατρό αλλά και τους ασθενείς, οι οποίοι περίμεναν τη σειρά τους στον προθάλαμο. Η ώρα ήταν 12 το μεσημέρι, όμως ο γιατρός μπήκε σε υποψίες καθώς γνώριζε ότι οι ένοικοι του διαμερίσματος απουσίαζαν λόγω εορτών. Και επειδή οι ημέρες είναι πονηρές και πολλά συμβαίνουν, αποφάσισε να δράσει.

Άφησε για λίγο τον ασθενή που εξέταζε και κατηφόρισε την σκάλα. Πίσω του και μερικοί ασθενείς. Και τότε ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον επίδοξο διαρρήκτη. Ο άγνωστος άνδρας είχε σπάσει το τζάμι στο παράθυρο του κλιμακοστάσιου και είχε ήδη περάσει το ένα του πόδι στο εσωτερικό του κτιρίου.  Το δεύτερο δεν πρόλαβε να το πατήσει.

Στη θέα του γιατρού και των υπολοίπων, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν, ο διαρρήκτης έκανε «βουτιά» αλά κασκαντέρ  στην παρακείμενη ταράτσα στην οποία είχε σκαρφαλώσει προκειμένου να εισβάλλει στην  πολυκατοικία και με ταχύτατες κινήσεις τράπηκε σε φυγή.
 

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...