Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

«Γιαλαντζί» παραγγελία ... για τζάμπα κρέας!

Ένα τηλεφώνημα από άγνωστο, μια μεγάλη παραγγελία και ... ένας μουσουλμάνος πρωταγωνιστούν στην παρ'ολίγο απάτη, στην οποία κινδύνευσε να πέσει κρεοπώλης στην Κρήτη. 

Φίλος του κρεοπώλη που έγινε μάρτυρας της ... παραγγελίας, αποδείχθηκε "γάτα", υποψιασμένοι όμως θα πρέπει να είναι όλοι οι επιχειρηματίες, καθώς αυτές τις μέρες οι απατεώνες ... πολλαπλασιάζονται!
Άγνωστος άνδρας, που συστήθηκε ως δικηγόρος από το Ρέθυμνο, τηλεφώνησε προ ημερών σε γνωστή ταβέρνα στο Ηράκλειο, ζητώντας μεσολάβηση για την παραγγελία κρέατος αξίας 800 ευρώ από κρεοπωλείο φιλικού προσώπου του ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Σύμφωνα με το "δικηγόρο", όταν το κρέας που ζητούσε θα έφθανε στην Αθήνα, εκείνος θα κατέθετε το αντίτιμο των 800 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του κρεοπώλη.

Για καλή του τύχη, ο κρεοπώλης, χάρη και στην παρέμβαση φίλου του, δεν κατάπιε ... αμάσητο το - όπως αποδείχθηκε - παραμύθι κι άρχισε να ψάχνει λίγο παραπάνω τα στοιχεία. Αναζητώντας τον παραλήπτη του κρέατος, με βάση τη διεύθυνση κατέληξε σε έναν ... μουσουλμάνο που προφανώς δεν είχε ιδέα και επιλέχθηκε τυχαία από τον απατεώνα που ήθελε ... τζάμπα κρέας για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...