Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό ανήμπορης γριούλας - Ο δράστης στον εισαγγελέα!

''Βράζουν'' οι συγγενείς της ηλικιωμένης που ζητούν εκδίκηση - Το μυστήριο του βιασμού έλυσαν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων...


Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 20χρονος Κρητικός που κατηγορείται για τον κτηνώδη βιασμό μίας ηλικιωμένης σε χωριό Μεσαράς πριν από ένα χρόνο.


Η σύλληψη του 20χρονου έγινε μετά τις απαντήσεις των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αθήνας, σύμφωνα με τις οποίες το σπερματικό υγρό που είχε βρεθεί στα ρούχα της 78χρονης ταυτοποιήθηκε με το γενετικό υλικό του νεαρού.

Ο 20χρονους, που είναι ιδιωτικός υπάλληλος, φέρεται να ήταν μεταξύ των προσαχθέντων καθώς τις ημέρες εκείνες βρισκόταν στην περιοχή του θύματος. Είχε εισβάλλει στο σπίτι της άτυχης γυναίκας με σκοπό τη ληστεία και όπως αποδεικνύεται χτύπησε και βίασε την ανήμπορη γριούλα.

Τις τελευταίες ημέρες σε βάρος του νεαρού είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές Αρχές του Ηρακλείου. Εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στο Λασίθι. Οι συγγενείς της ηλικιωμένης ''βράζουν'' και ζητούν εκδίκηση. Το δικαστικό μέγαρο αναμένεται να μετατραπεί σε φρούριο για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...