Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Παίρνουν τα μέτρα τους για ν' αποφύγουν το Φαρ Ουέστ

Έντονος προβληματισμός επικρατεί αναφορικά με τα περιστατικά βίας σε νυχτερινά μαγαζιά


Μέχρι και πέντε πορτιέρηδες έχουν πλέον μαγαζιά στο Ηράκλειο, μετά τα χθεσινά γεγονότα με τις φασαρίες και τους πυροβολισμούς.

Η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει, ενώ ιδιοκτήτες και θαμώνες αντιμετωπίζουν το ζήτημα με έντονο προβληματισμό. Ήδη η νύχτα έχει περιοριστεί κατά πολύ, με ελάχιστα μαγαζιά να λειτουργούν ως καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης και τα περισσότερα να λειτουργούν στο κέντρο της πόλης.

Τα χθεσινά γεγονότα ωστόσο έρχονται να αναθεωρήσουν το τοπίο μιας ήρεμης κατάστασης στην πόλη, αν και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες και θαμώνες κάνουν μεταξύ τους λόγο για ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό. Αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία, τη στιγμή που η Αστυνομία παρεμβαίνει μεν, αλλά εφόσον γνωρίσει πράγματα και καταστάσεις.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων βέβαια, τέτοια περιστατικά επιλέγεται να επιλύονται εσωτερικά και γι’ αυτό ίσως όσοι βρέθηκαν σε καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης αντιλήφθηκαν την έντονη οσμή πόρτας.

Δυστυχώς οι καταστάσεις αυτές δεν τιμούν κανέναν και προκαλούν σοβαρά προβλήματα σε επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να είναι σωστοί και να λειτουργήσουν χωρίς προστασίες, φόβους και περιστατικά βίας εντός των καταστημάτων τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...