Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Επανεξετάζεται ο φάκελος του πνιγμού ενός νεαρού Βρετανού

Ένας περίεργος θάνατος, ο οποίος για την αστυνομία είχε προκληθεί από πνιγμό και ο φάκελος της υπόθεσης είχε κλείσει μπαίνοντας στο αρχείο, επανεξετάζεται σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα από τις ανακριτικές Αρχές του Ηρακλείου.

Πρόκειται για το τραγικό περιστατικό, τον Αύγουστο του 2012, με πρωταγωνιστή του έναν νεαρό Βρετανό, ο οποίος πνίγηκε μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου στα Μάλια, όπου έκανε τις διακοπές του. Μάλιστα, ο άτυχος Shane Virmani βρέθηκε κατά τύχη στον πάτο της πισίνας, όταν κάποιος έχασε τα κλειδιά του και έψαχνε να τα βρει!

Έναν χρόνο μετά η υπόθεση επανεξετάζεται, καθώς η μητέρα του υποστηρίζει πως ο γιος της δεν ήξερε κολύμπι, δεν έμπαινε ποτέ σε θάλασσα ή σε πισίνα, κάτι που γνώριζαν οι στενοί του φίλοι με τους οποίους έκανε πάντοτε διακοπές και όπως πιστεύει η ίδια, τον έριξαν στην πισίνα. Η ίδια επικαλείται βίντεο στο οποίο σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο νεαρός ίσως να σπρώχνεται από δύο άτομα στην πισίνα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το βέβαιο είναι ότι η μητέρα του έχει ξεκινήσει έναν μαραθώνιο ερευνών για να πείσει για τους ισχυρισμούς της, έχοντας δώσει συνεντεύξεις σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκε και στην Κρήτη και κατέθεσε για την υπόθεση στην ανακρίτρια που ασχολείται με τον πνιγμό του νεαρού. Η οικογένεια του άτυχου 26χρονου από το Essex της Μεγάλης Βρετανίας περιμένει με ανυπομονησία τις εξελίξεις από δικαστικής πλευράς.

ΠΗΓΗ: εφημερίδα Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...