Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Κρήτη: Ερωτικό ''τρίγωνο'' με στόχο τον σύζυγο - Σάλος σε χωριό!

Δεν αρκούσε το διαζύγιο σε μια γυναίκα από χωριό της Κρήτης, η οποία έβαλε τον κατά πολύ νεότερο εραστή της, να κάψει το αυτοκίνητο του ανυποψίαστου συζύγου! 


Το αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του άρπαξε φωτιά. Μετά από την έρευνα των Αρχών, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για εμπρηστική ενέργεια. Η έρευνα έμοιαζε να καταλήγει σε τέλμα, όμως το "σούσουρο" στο χωριό για την εξωσυζυγική σχέση της συζύγου του ιδιοκτήτη του καμμένου οχήματος, έφτασε στα αυτιά των πυροσβεστών που χειρίζονταν την υπόθεση.


Σύμφωνα με το cretalive.gr, η πολύ σοβαρή υπόθεση εξετάζεται με πολλή προσοχή από την πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία δεν ανακοινώνει τίποτα, παρά το γεγονός ότι η υπόθεση φαίνεται να είναι «δεμένη» μέσα από μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και από άλλα στοιχεία. Και ο λόγος που οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, είναι λόγω της ιδιαιτερότητας που υπάρχει και των λεπτών χειρισμών που απαιτούνται.

Αναφορικά με τα πρόσωπα της υπόθεσης, κάτοικοι του χωριού όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα, ανέφεραν στην εφημερίδα «Πατρίς» ότι όλες οι εξελίξεις είναι σε γνώση του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που κάηκε, ο οποίος αν και φαίνεται διατεθειμένος να δώσει «συγχωρο- χάρτι» στη γυναίκα και μητέρα του ενός παιδιού τους, έχει άγριες διαθέσεις για τον ερωτικό της σύντροφο, ο οποίος έχει φυγαδευτεί από συγγενείς του.

Η «πέτρα του σκανδάλου», όπως την αποκαλούν οι συγχωριανοί της, από την πλευρά της φαίνεται να έχει πει πως ότι έκανε το έκανε γιατί ήθελε να βλάψει το σύζυγό της, με τον οποίο δε θέλει να συνεχίσει να έχει – σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες από τους συγχωριανούς της- κοινή ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...