Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ηράκλειο: Άνδρας επιχείρησε να αρπάξει ανήλικο

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης βρήκε μόνο το παιδί και το άρπαξε από το χέρι λέγοντάς του ότι η μητέρα τού είπε να το πάει βόλτα, αλλά δεν έπεισε το αγόρι που κατάφερε να του ξεφύγει

Αίσθηση στην κοινωνία της Κρήτης και συναγερμό στις αρχές ασφαλείας προκάλεσε η καταγγελία μιας οικογένειας του Ηρακλείου ότι ένας μεγαλόσωμος άνδρας επιχείρησε να παρασύρει το ανήλικο παιδί τους μέρα- μεσημέρι, ενώ εκείνο περίμενε τον πατέρα του έξω από κεντρικό αρτοποιείο της πόλης!

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης που ζύγιζε πάνω από 120 κιλά βρήκε μόνο το παιδί που είχε μόλις αγοράσει ψωμί και περίμενε να επιστρέψει ο πατέρας που δεν είχε θέση να παρκάρει το αυτοκίνητο και έκανε το γύρο του τετραγώνου. Ο άγνωστος ισχυρίστηκε ότι η μητέρα του παιδιού του είπε να τον πάει... βόλτα και το άρπαξε από το χέρι, αλλά δεν έπεισε το αγόρι που κατάφερε να του ξεφύγει.

Αν και τρομαγμένο το παιδί, δεν είπε τίποτε στους γονείς του παρά μόνο την επόμενη ημέρα, με αποτέλεσμα να καταφύγουν στην Αστυνομία. Όπως αποκαλύπτει το prismanews, η μητέρα κοινοποίησε το περιστατικό στο facebook ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι γονείς και να είναι ενήμεροι για τον κίνδυνο που απειλεί τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...